tirsdag 4. mai 2010

Hytta♥

Her er vårt lille krypinn i Espedalen. Men vi stor trives når vi er der inne. Langt fra naboer ( ikke tro feil, vi liker naboer men har noen her hjemme som ikke er helt normale. Spiller bass musikk fra kl 19-23 hver kveld) Men hytta ligger også helt ved elva og det er høye fjeller rundt så jeg får en indre ro av å være der inne. Føler meg bitte liten :)
I fjor sommer bygget vi et aneks i hagen som dere ser, og i bakgrunnen ser dere faktisk elva. Vi måtte nesten ha et aneks slik at vi kan ha med oss noen, for hytta er vedlig liten.

Må vise dere noen detaljer fra kjøkkenet, på det øverste bilde henger det diverse korger fra taket, det hang kroker fra før så jeg har bare hengt de opp. Gjermund kan ikke fordra de for han er mye høyere en meg så han stanger borti med hode..hi,hi :)
Det nederste bilde er det litt mer histore fra, når vi kjøpte hytta var det en kjøkken benk som var lik de skapene fra det første bilde. Vi rev de ned for vi ville ha benken under de andre skapene. Når vi reiv fant vi  disse gamle toro buljong boksene og andre diverse flasker som dere ser på bilde. ( Alt som står oppå fant vi inne i skapet). Synes selv at dette var en skikkelig skatt♥♥♥

                       Takk for titten, ha en fortsatt fin tirsdag♥